photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

Het dagelijks woon-werkverkeer kan makkelijker, sneller, schoner en goedkoper. Wij geven u zeven redenen om met de E-bike naar uw werk te gaan.

1 – Maak gebruik van het mobiliteitsbudget

Bedrijven werken steeds vaker met een mobiliteitsbudget. Zo kunt u als werknemer persoonlijk kiezen of u gaat voor een vervuilende leaseauto of een E-bike.
Het budget is een brutobedrag dat uw werkgever ter beschikking stelt dat gelijk is aan het bedrag dat hij/zij kwijt zou zijn geweest aan een leaseauto. Zo kunt u uw nieuwe E-bike gemakkelijk aanschaffen tegen minimale kosten.

2- Werk aan uw gezondheid

E-bikes werken niet vanzelf, er moet ook gewoon worden gefietst. Zo blijft u gemakkelijk in beweging en werkt u ook nog aan uw gezondheid. De ondersteuning van de E-bike zorgt ervoor dat u grotere afstanden kunt overbruggen dan met een normale fiets. Tien kilometer fietsen gaat zo een stuk sneller.

3 – Een schoner milieu begint bij uzelf

Een E-bike stoot geen schadelijke gassen uit, dus het is veel beter voor het milieu. Zo draagt u dagelijks een steentje bij aan een gezondere leefomgeving. Bovendien heeft u geen last van hoge brandstofkosten. Per oplaadbeurt bent u ongeveer € 0,003 per keer kwijt.

4 – Sneller op het werk

Uit onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Right blijkt een kwart van de mensen sneller op het werk is met een E-bike dan met een auto. Als u binnen een straal van 10 kilometer van uw werk woont is dit zelfs 56%.

Fietsend naar het werk

Er zijn genoeg goede redenen om voor een E-bike te kiezen

5 – Geen parkeerproblemen

Met een E-bike heeft u nauwelijks last van betaald parkeren of volle parkeerplaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een fietsenrek en een goed slot.

6 – Geen rijbewijs nodig

Heeft u geen rijbewijs, dan is de E-bike mogelijk de ideale oplossing. U heeft geen duur examen nodig om er een te mogen rijden. Bovendien is er geen wettelijke helmplicht dus u kunt heerlijk met uw haar door de wind fietsen.

7 – Geen files

Met een E-bike heeft u geen last van files of drukke knooppunten. Bovendien kunt u gemakkelijk een mooie aantrekkelijke route nemen door een stuk door bossen of natuurrijke polders te fietsen.

Zo ziet u, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een E-bike. Bij Ebike4all is er keuze genoeg. Gaat u voor de razendsnelle Concordia Speedbike, voor de opklapbare Concordia Mondia of voor de degelijke alleskunner Ebike4all Excellent?