Selecteer een pagina

 

Altijd een 2e E-Bike GRATIS! bij aankoop van een Ebike4all fiets

 

 

Een 2e E-Bike gratis hoe kan dit?

E-Bike Nederland heeft voor u een unieke aanbieding. Omdat wij als producent direct aan u als consument leveren kunnen wij dit mogelijk maken Als u bij ons een E-Bike uit de Ebike4all collectie koopt krijgt u de Ebike4all Classic t.w.v € 999,-,- er helemaal gratis bij.

Deze aanbieding is uitgegroeid tot een vaste actie van Ebike4all. Geen verborgen trucs of addertjes onder het gras. Deze actie geldt gewoon ALTIJD op de Ebike4all collectie.

  • Gratis E-Bike t.w.v. € 999,- bij aanschaf van een E-Bike uit onze 2017 Ebike4all collectie;
  • Een kleine bijbetaling voor ieder ander Ebike4all model is uiteraard ook mogelijk;
  • Uw E-Bike kan bij de ENRA 4 jaar verzekerd allrisk worden voor slechts € 250,- (uniek in Nederland, exclusief €5 poliskosten);
  • Tijdens de garantieperiode adviseren wij u de onderhoudsbeurten bij de Ebike4all dealer uit te laten voeren.
  • Altijd gratis proefrijden voor dat u beslist, onze adviseurs informeren U i.p.v aansmeren van een Ebike. Wij helpen u graag op weg met de juiste Ebike.

 

 

Actie: minimaal € 400 retour (inruil) voor uw oude (gewone) fiets

Wilt u één E-Bike kopen uit de Ebike4all collectie? Dan hebben we voor u de volgende prachtige actie.

  • U krijgt dan minimaal €400 retour voor uw oude (gewone) fiets.
  • Indien u van mening bent dat uw fiets veel meer opbrengt dan worden wij het altijd eens. Neem de fiets mee voor de taxatie naar uw dealer.

U komt nooit voor niets naar een van onze showrooms, Nog nooit was een Ebike kopen zo interessant.  Alle modellen staan ook in de showroom van onze Europese hoofdvestiging in Cuijk.

Let op: Bovenstaande acties gelden niet voor de Concordia Excellent, Classic,  Saxonette Comfort S, Concordia L-Step, Concordia Granny, Concordia Transporter, Concordia Fold It, Concordia Mondia en Concordia E-MTB Vigo, Concordia E-Tour, en Concordia Urban Hero. Aktie is ook niet van toepassing op de afgeprijsde modellen. Aktie is uitsluitend van toepassing op de 2017 Ebike4all modellen. U herkent deze door de merknamen op het frame.