photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

Kleine wielen en een lange stuurstang. De Concordia Mondia en de Concordia Fold It zien er anders uit dan normale E-bikes. Maar ze hebben dan ook iets extra’s: het zijn vouwfietsen. Handig, modern en een duurzaam alternatief voor de auto.

Een ingeklapte Concordia Fold It

Een ingeklapte Concordia Fold It

Opklapbaar

Met een paar handige bewegingen vouwt u de fiets in elkaar. Zo kunt u de E-bike makkelijk in huis opbergen of per auto vervoeren.

Met het openbaar vervoer

In tegenstelling tot een gewone fiets of E-bike kunt u de Mondia en Fold It meestal gratis en op alle tijden meenemen met de trein of bus. De vouwfiets moet dan wel ingeklapt zijn voordat u instapt.

Ideaal voor de binnenstad

Met een vouwfiets kunt u plaatsen bereiken die met de auto moeilijk toegankelijk of onbereikbaar zijn. Parkeerproblemen heeft u ook al niet. U kunt gewoon een fietsenstalling gebruiken of klap uw E-bike in om hem veilig op te bergen

Een ingeklapte Concordia Mondia

Een ingeklapte Concordia Mondia

Vergroot uw reisafstand

Met een Concordia vouwfiets kunt u sowieso een eind fietsen. Zo heeft de Concordia Fold It een maximale actieradius van zo’n 90 kilometer. Maar omdat u de E-bike in combinatie kan gebruiken met het openbaar vervoer kunt u uw reisafstand zonder probleem vergroten. Een reisje Groningen – Maastricht wordt zo een makkie.

Woon- werkverkeer alternatief

Eigenlijk is dit een opsomming van alle eerdere genoemde voordelen. Doordat vouwfietsen makkelijk mee kunnen met het openbaar vervoer en eenvoudig zijn op te bergen op kantoor, zijn de Mondia en Fold It een uitstekend duurzaam alternatief voor de auto. Meer redenen om met de E-bike naar het werk te gaan vind u hier.

Concordia Fold It of Concordia Mondia

Welke Concordia vouwfiets u het beste kan kiezen ligt aan uw persoonlijke voorkeur. Gaat u voor stoer zwart (Mondia) of strak grijs (Fold it)? Wilt u voorwielaandrijving (Fold it) of achterwielaandrijving (Mondia)? Wilt u een grote accu met bagagedrager (Fold It) of een kleine accu zonder bagagedrager (Mondia)?

Om de juiste keuze te maken kunt u het beste naar uw dichtstbijzijnde Ebike4all-dealer gaan. Zo kunt u de vouwfiets zelf ervaren en testen.