Selecteer een pagina

Concordia L-Step

Concordia L-Step

De Concordia L-Step is het lage instapmodel uit onze serie van elektrische fietsen. Deze fiets heeft 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 90 kilometer.

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Concordia L-Step zit onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen en indien u de accu niet zo mooi vindt kunt u de accu eenvoudig verbergen achter een fietstas.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah  (396 Wh). Deze accu heeft een actieradius van 90 km. Dit betekent dat u 90 km kunt fietsen met trapondersteuning. De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur en weersomstandigheden,gekozen ondersteuningsstand, gewicht van de berijder inclusief bagage en de bandenspanning.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Concordia L-Step zit in het voorwiel.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 90 kilometer
Type sensorKrachtsensor
MotorVoorwielmotor
AccuLi-ion 36V/11Ah (396 Wh)
Accu plaatsBagagedrager
Trapondersteuning5
DisplayLCD
Gewicht (excl. accu)23 kg
Gewicht accu3 kg
Framehoogte45 cm
InstaphoogteLaag
Wielmaat26"/ 28"
KleurGrijs
Aantal versnellingen7
Soort versnellingShimano Nexus 7
Remmen voorV-Brake
Remmen achterRollar brake
Verlichting voorLED
Verlichting achterLED
SlotAXA Defender
KettingkastGesloten

Concordia L-Step

Handleiding klik hier

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Concordia L-Step? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs

Van €1.999

voor €1.699*
* De ‘Altijd 2e E-Bike GRATIS!*’ actie geldt niet voor dit model. 

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 70%
  • Reviewcijfer 75%

Fiets proberen