Selecteer een pagina

Concordia Mondia Vouwfiets

Concordia Mondia

De Concordia Mondia is een van de nieuwe elektrische vouwfietsen uit onze serie van elektrische fietsen. Deze fiets heeft 3 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 60 kilometer.

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Concordia Mondia zit aan de achterzijde.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 10,4 Ah  (374 Wh). Deze accu heeft een actieradius van 60 km. Dit betekent dat u 60 km kunt fietsen met trapondersteuning. De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur en weersomstandigheden,gekozen ondersteuningsstand, gewicht van de berijder inclusief bagage en de bandenspanning.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor van de Concordia Mondia zit in het achterwiel van de fiets.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 80 kilometer
Type sensorRotatiesensor
MotorAchterwielmotor
AccuLi-ion 36V / 10,4 Ah (374 Wh)
Accu plaatsAchterzijde
Trapondersteuning3 Speed
Display LED
Gewicht21 kg
FrameStabiel vouwsysteem ALU
Wielmaat 14"
KleurZwart / wit
Remmen voorTEKTRO Disc Brake
Remmen achterTEKTRO Disc Brake
Verlichting voorLED
Verlichting achterLED
Afmetingen ingeklapt79 cm x 100 cm

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Concordia Mondia? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs

Van €1.499

 

voor €1.249
De ideale fiets voor Forenzen

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 70%
  • Reviewcijfer 75%

Fiets proberen