Selecteer een pagina

Concordia Speedbike 45

Concordia Speedbike 45

De Concordia Speedbike 45 is de mooiste speedbike met de beste specificaties in zijn klasse. Deze zeer luxe uitgevoerde speedbike wordt geleverd met een kentekenbewijs. Perfect voor dagelijks woon-werkverkeer gebruik of als u tijdens het touren wat harder wilt gaan.

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Concordia Speedbike 45 zit in het frame en is uitneembaar met behulp van een slot.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 48v Lithium-ion-accu van 10,2 Ah (500 Wh). Deze accu heeft een maximale actieradius van 100 km. Dit betekent dat u maximaal 100 km kunt fietsen met trapondersteuning.

Accu upgrade

Er is geen accu upgrade mogelijk op deze fiets.

Let op

De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van onder andere het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur, ondersteuningsstand en gewicht van de berijder inclusief bagage.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Concordia Speedbike 45 zit in het achterwiel van de fiets. Doordat de motor zich achter u op de fiets bevindt hoort u minder van het lichte zoemende geluid.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 100 kilometer
Type sensorSpeedsensor
MotorAchterwielmotor
AccuLi-ion 48V/10.2Ah (500 Wh)
Accu plaatsInside frame
Trapondersteuning9
DisplayLCD
Gewicht (excl. accu)24.5 kg
Gewicht accu2.2 kg
Framehoogte53 cm / 57 cm
InstaphoogteHoog
Wielmaat28"
KleurZwart (Mat)
Aantal versnellingen9
Soort versnellingShimano Deore 9
Remmen voorHydraulische schijfrem
Remmen achterHydraulische schijfrem
Verlichting voorLED
Verlichting achterLED
SlotAXA Defender
KettingkastOpen

Handleiding Concordia Speedbike

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Concordia Speedbike? Maak een afspraak voor een gratis proefrit bij uw dealer of in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs

€ 3.250

E-Bike4all prijs

€ 3.150,00 inclusief kenteken

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 92%
  • Reviewcijfer 95%

Fiets proberen