Selecteer een pagina

Corwin Sydney

Corwin Sydney

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Corwin Sydney zit onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen en indien u de accu niet zo mooi vindt kunt u de accu eenvoudig verbergen achter een fietstas.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah (396 Wh). Deze accu heeft een maximale actieradius van 90 km. Dit betekent dat u 90 km kunt fietsen met trapondersteuning.

Accu upgrade

Deze fiets is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar met een 36v Lithium-ion-accu van 14 Ah (504 Wh). Dit betekent dat u de actieradius van de fiets tot 30 kilometer kunt vergroten. U zou dan met deze fiets tot 120 kilometer trapondersteunend kunnen fietsen.

Let op

De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van onder andere het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur, ondersteuningsstand en gewicht van de berijder inclusief bagage.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Corwin Sydney zit in het midden van de fiets. De middenmotor zorgt voor een laag zwaartepunt. Dit zorgt voor een natuurlijk en stabiel rijgedrag.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 90 kilometer
Type sensorRotatie
MotorMiddenmotor
AccuLi-ion 36 V / 11 Ah (396 Wh)
Accu plaatsBagagedrager (uitneembaar)
Aantal standen trapondersteuning5
DisplayLCD (niet afneembaar)
Gewicht (excl. Accu)21,9 kg
Gewicht accu3 kg
Framehoogte49 cm/53 cm
InstaphoogteLaag
Wielmaat28"
KleurBlauw
Aantal versnellingen1 x 7
Soort versnellingDerailleur
Remmen voorV-Brake
Remmen achterV-Brake
Verlichting voorBatterijverlichting
Verlichting achterLED (in accu)
SlotAXA Solid
KettingkastOpen
StandaardZijstandaard
BandenAnti-lek banden

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Corwin Sydney? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs van:

€1.999

E-Bike4all prijs

€1.899,-

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 85%
  • Reviewcijfer 90%

Fiets proberen