Selecteer een pagina

Devron City Plus Middenmotor

Devron City Plus

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen

Accu plaats

De accu van de Devron City Plus zit op slot onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen met de bijgeleverde sleutel. En met een mooie fietstas verbergt u de accu zodat hij niet in het zicht valt.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah (396 Wh). Deze accu heeft een  actieradius van ongeveer 100 km. Dit betekent dat u deze 100 km kunt fietsen met trapondersteuning.

Accu upgrade

Deze fiets is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar met een 36v Lithium-ion-accu van 14,5 Ah (504 Wh). Dit betekent dat u de actieradius van de fiets tot 30 kilometer kunt vergroten. U zou dan met deze fiets tot wel 120 kilometer trapondersteunend kunnen fietsen.

Let op

De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van onder andere het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur, ondersteuningsstand en gewicht van de berijder inclusief bagage.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De Devron City Plus is uitgerust met de allernieuwste middenmotor met krachtsensoren en zit in het midden van de fiets. De stille middenmotor zorgt voor een laag zwaartepunt. Dit zorgt voor een natuurlijk en stabiel rijgedrag. De sensoren meten de kracht die u op de pedalen uitoefent en past daarbij automatisch de juiste ondersteuning aan.  Deze Bafang middenmotor is winnaar geworden tijdens de 24 uurs challence en won zelf tegen de 12 teams van Bosch.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen

ActieradiusTot 100 kilometer
Type sensorKracht
MotorMiddenmotor
AccuLi-ion 36 V / 11 Ah (396 Wh)
Accu PlaatsBagagedrager (uitneembaar)
Aantal Standen Trapondersteuning5
DisplayLCD (niet afneembaar)
Gewicht (excl. Accu)23,5 kg
Gewicht accu3 kg
Framehoogte49 cm/ 53 cm/ 57cm
InstaphoogteLaag
Wielmaat28''
KleurBeige/Bruin/Antraciet-Groen/Blauw
Aantal versnellingen8
Soort versnellingNaafversnelling
Remmen voorVelgrem Hydraulisch Magura
Remmen achterVelgrem Hydraulisch Magura
Verlichting voorLED
Verlichting achterLED (in accu)
SlotART goedgekeurd AXA Defender
KettingkastGesloten kettingkast
StandaardZijstandaard
BandenAnti-lek banden

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Devron City Plus? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl

Prijs van:

€ 2.599

E-Bike4all prijs

€ 2.499,-

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 92%
  • Reviewcijfer 95%

Fiets proberen