Selecteer een pagina

Devron Darwin

Devron Darwin

 

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Devron Darwin zit onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen en indien u de accu niet zo mooi vindt kunt u de accu eenvoudig verbergen achter een fietstas.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah (396 Wh). Deze accu heeft een maximale actieradius van 80 km. Dit betekent dat u 80 km kunt fietsen met trapondersteuning.

Let op

De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van onder andere het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur, ondersteuningsstand en gewicht van de berijder inclusief bagage.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Devron Darwin zit in het achterwiel. Doordat de motor zich achter u op de fiets bevindt hoort u minder van het lichte zoemende geluid. Daarnaast heeft een motor in het achterwiel bijna altijd een derailleur. Met een derailleur heeft u altijd een passende versnelling.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 80 kilometer
Type sensorRotatie
MotorAchterwielmotor
AccuLi-ion 36 V / 10 Ah (360 Wh)
Accu plaatsBagagedrager (uitneembaar)
Aantal standen trapondersteuning5
DisplayLCD (niet afneembaar)
Gewicht (excl. Accu)23,5 kg
Gewicht accu3 kg
Framehoogte46 cm
InstaphoogteLaag
Wielmaat26"
KleurWit
Aantal versnellingen7
Soort versnellingDerailleur
Remmen voorV-Brake
Remmen achterV-Brake
Verlichting voorAXA Halogeen
Verlichting achterBatterijverlichting
SlotArt Goedgekeurd AXA
KettingkastOpen
StandaardZijstandaard
BandenAnti-lek banden

Devron Darwin

Handleiding klik hier

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Devron I-Vega? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs van:

€1.699

E-Bike4all prijs

€1.175,-

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 92%
  • Reviewcijfer 95%

Fiets proberen