Selecteer een pagina

Devron E-MTB Vigo

Devron E-MTB Vigo

De Devron E-MTB Vigo is de sportiefste fiets met trapondersteuning uit onze serie van elektrische fietsen. Deze fiets heeft 9 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 120 kilometer.

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Devron E-MTB Vigo zit op het middenframe.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36V accu van 8,8 Ah  (316 Wh). Deze accu heeft een actieradius van 120 km. Dit betekent dat u 120 km kunt fietsen met trapondersteuning. De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur en weersomstandigheden, gekozen ondersteuningsstand, gewicht van de berijder inclusief bagage en de bandenspanning.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Devron E-MTB Vigo zit in het midden van de fiets.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 120 kilometer
Type sensorKracht- en speedsensor
MiddenmotorBAFANG Max Drive 250-350W
Accu36V / 8.8 Ah (316Wh)
Accu plaatsMiddenframe Tube model
Trapondersteuning5
DisplayLCD
Gewicht (excl. accu)18,2 kg
Gewicht accu2,8 kg
FrameAluminium 6055
Wielmaat 27,5"
KleurZwart mat
ZadelWTB Volt
Aantal/soort versnellingShimano Deore HG-30 9 Speed
Remmen voorTektro XURIGA hydraulic
Remmen achterTektro XURIGA hydraulic
VoorvorkRST BLAZE 50 mm instelbaar
BandenMTB MITAS all terrain
VelgenWTB Aluminium
KettingKMC-X9

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Devron E-MTB Vigo? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs

Van €2.399

voor €2.099

 

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 70%
  • Reviewcijfer 75%

Fiets proberen