Selecteer een pagina

Devron Milton

Devron Milton

De Devron Milton behoort tot een der beste fietsen uit de elektrische fiets test 2016. De Devron Milton is zelf als tweede beste uit de test gekomen. Hieronder kunt u het verslag lezen van de test op de Devron Milton: Deze goudkleurige e-bike is uitgevoerd met een duidelijk display midden op het stuur. Met deze fiets kan je in maar liefst vijf verschillende ondersteunings standen fietsen. De bediening is zeer eenvoudig. De voorvering is wat stug (sportief), dit geeft wat minder comfort tijdens een hobbelige rit. Verder beschikt de fiets over een zeer prettige zithouding. De fiets heeft prettige zadelvering en een stille en  krachtige ondersteuning. Ook op heuvelachtig gebied doet deze elektrische fiets goed zijn werk. Een zeer fraaie fiets voor dagelijks gebruik.

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Devron Milton zit veilig op slot verwerkt onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er met de fiets sleutel gemakkelijk uit halen en als u een fraaie fietstas monteert valt de accu al helemaal niet meer op. U heeft volledige garantie ook op de accu.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah (396 Wh). Deze accu heeft een maximale actieradius van 90 km. Dit betekent dat u 90 km kunt fietsen met trapondersteuning.

Accu upgrade

Deze fiets is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar met een 36v Lithium-ion-accu van 14,5 Ah (522 Wh). Dit betekent dat u de actieradius van de fiets tot 30 kilometer kunt vergroten. U zou dan met deze sublieme fiets tot wel meer dan 120 kilometer trapondersteunend kunnen fietsen.

Let op

De maximale reikwijdte is echter altijd afhankelijk van onder andere het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur, gekozen ondersteunings stand en gewicht van de berijder inclusief bagage en uiteraard de bandenspanning.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u het beste zelf ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft soms invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De super stille  motor in de Devron Milton zit in het voorwiel. Hierdoor vormt hij geen belemmering voor het monteren van een gesloten kettingkast. Dit betekent dat u weinig tot geen onderhoud heeft aan de naafversnelling. Met deze naafversnelling kunt u schakelen als u rijdt en als u stilstaat. De voorwielmotor in deze fiets is super stil en lekker krachtig.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 90 kilometer
Type sensorRotatie
MotorVoorwielmotor Super Stil
AccuLi-ion 36 V / 11 Ah (396 Wh)
Accu plaatsBagagedrager (uitneembaar)
Aantal standen trapondersteuning5
DisplayLCD (niet afneembaar)
Gewicht (excl. Accu)22,9 kg
Gewicht accu3 kg
Framehoogte49 cm en 53 cm
InstaphoogteLaag
Wielmaat28"
KleurSteen
Aantal versnellingen8
Soort versnellingNaafversnelling
Remmen voorV-Brake
Remmen achterRollerbrake
Verlichting voorBatterijverlichting
Verlichting achterLED (accu)
SlotAXA Solid
KettingkastDicht
StandaardZijstandaard
BandenAnti-lek banden

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Devron Milton? Maak een afspraak voor een gratis proefrit in Cuijk of bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren met behulp van FietsDirectPlan.nl.

Prijs van:

€2.399

E-Bike4all prijs

€2.299,-

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 92%
  • Reviewcijfer 95%

Fiets proberen