Selecteer een pagina

Ebike4all Classic

Ebike4all Classic

De Ebike4all Classic is het instapmodel uit onze serie van elektrische fietsen. Deze fiets heeft 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 60 kilometer.

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Ebike4all Classic zit onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen en indien u de accu niet zo mooi vindt kunt u de accu eenvoudig verbergen achter een fietstas.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 8,8 Ah  (316 Wh). Deze accu heeft een actieradius van 60 km. Dit betekent dat u 60 km kunt fietsen met trapondersteuning. De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur en weersomstandigheden,gekozen ondersteuningsstand, gewicht van de berijder inclusief bagage en de bandenspanning.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Ebike4all Classic zit in het voorwiel.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 60 km
Type sensorRotatie
MotorVoorwiel
AccuLi-ion 36 V / 8,8 Ah (316 Wh)
Accu plaatsBagagedrager (uitneembaar)
Aantal standen trapondersteuning3
DisplayLED (niet afneembaar)
Gewicht (excl. Accu)23 kg
Gewicht accu2,5 kg
Framehoogte50 cm
InstaphoogteLaag
Wielmaat28"
KleurZilver
DisplayLED (niet afneembaar)
Aantal versnellingen7
Soort versnellingDerailleur
Remmen voorV-Brake
Remmen achterV-Brake
Verlichting voorLED
Verlichting achterLED
SlotGeen
KettingkastOpen kettingkast
StandaardZijstandaard

Ebike4all Classic

Handleiding klik hier

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Concordia Excellent? Maak een afspraak voor een gratis proefrit bij uw Ebike4all dealer of zelfs bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financierenof zelfs Prive leasen.

Prijs:

Verkrijgbaar vanaf

€ 999

Financieren

Waardering

  • Rijcomfort 70%
  • Reviewcijfer 75%

Fiets proberen