photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

We stappen steeds vaker op de fiets en leggen meer kilometers af. De elektrische fiets wordt door steeds meer jonge mensen aangeschaft en de E-Bike gebruiker maakt minder gebruik van de auto, het OV en de gewone fiets. Deze interessante conclusies komen uit het Mobiliteitsbeeld 2016, het rapport dat is uitgebracht door het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Maar waardoor nemen de kilometers toe en waarvoor gebruiken we de (elektrische) fiets? Wij vertellen u graag meer.

Vaker en verder met de fiets
Het aantal afgelegde kilometers op de gewone fiets en de E-Bike is sinds 2005 toegenomen met bijna 11 procent, zo blijkt uit onderzoek van het KiM. Dit komt onder andere door de bevolkingsgroei, maar ook doordat de Nederlander zich vaker en verder verplaatst. De komst van de elektrische fiets heeft een groot aandeel in de toegenomen kilometers per fiets.

Verjonging van de E-Bike gebruiker
Waar de E-Bike voorheen vooral gebruikt werd door 65-plussers, kiezen ook steeds meer jonge mensen voor de elektrische fiets. De e-fietsers gebruiken de E-Bike vooral voor de vrije tijd. Ook het aantal werk gerelateerde kilometers neemt toe. Dankzij de E-Bike kan de verkeersdrukte omzeild worden en komt men meer uitgerust op het werk dan met een gewone fiets.

Vaker op de fiets en meer kilometers met de moderne E-Bikes van E-Bike4all
De E-Bike maakt het niet alleen aantrekkelijk om lange afstanden op de fiets af te leggen en verkeersdrukte te omzeilen, maar is ook milieuvriendelijk en heeft een positieve invloed op uw gezondheid. Zo bent u lekker in de buitenlucht en meer in beweging. Heeft u interesse in een elektrische fiets? Bij E-Bike4all bent u aan het juiste adres voor een brede collectie comfortabele en stijlvolle elektrische fietsen, geschikt voor alle leeftijden. Heeft u onze nieuwe modellen al uitgeprobeerd? Overtuig uzelf! U bent van harte welkom bij E-Bike4all Cuijk of bij een van onze andere winkels. De koffie staat voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de elektrische fietsen van E-Bike4all? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op via 0485-794553 of via info@ebike-nederland.com. Wij staan u graag te woord.