photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

De populariteit van elektrische fietsen neemt een enorme vlucht. Daarom heeft Ebike4all de collectie uitbreid met vier nieuwe modellen: de Elegance, de Excellent, de Avant Garde en de Classic.

Ebike4all Elegance

Ebike4all Elegance

Ebike4All Elegance

De Elegance is de mooie instapfiets uit de serie van Ebike4all. Deze E-bike is standaard uitgerust met 3 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden. De fiets heeft een aluminium frame en een brede lage instap. U kunt een aardig eindje toeren met de Elegance, want met een volle accu heeft u een actieradius tot wel 90 kilometer.

 

 

 

Ebikle4all Excellent

Ebikle4all Excellent

Ebike4all Excellent

 

De Excellent is de luxe alleskunner uit de serie van Ebike4all. De fiets is standaard uitgerust met maar liefst 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden. Verder heeft hij een krachtige 250 Watt Bafang voorwiel motor en een makkelijke verstelbaar stuur. Ook deze E-bike heeft een reikwijdte tot 90 kilometer met een volle accu.

 

Ebike4all Avant Garde

Ebike4all Avant Garde

 

Ebike4all Avant Garde

 

De Avant Garde is het topmodel uit de serie van Ebike4all. Deze E-bike heeft 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden bij het elektrisch fietsen. Hij heeft een sportief aluminium unisex frame en verder alle luxe opties van de Excellent.

De Classic

Ebike4all Classic

Ebike4all Classic

 

De Classic is het basismodel uit de serie van Ebike4all. Deze Ebike heeft een actieradius van 60  kilometer en een degelijk Led display met 5 standen (inclusief eco-stand). Robuust en zonder poespas, ideaal voor snelle korte ritten.

Omdat Ebike4all direct aan de consument levert hebben wij een unieke aanbieding: bij aankoop van de Ebike4all Elegance, de Ebike4all Excellent of de Ebike4all Avant Garde krijgt de klant de Ebike4all Classic er helemaal gratis bij of men betaald slechts het prijsverschil bij voor het opvolgende model.

 

 

Exclusieve 4 jaars Allrisk verzekering

ENRA, dé fietsverzekeraar van Nederland, heeft speciaal voor Ebike4all een unieke 4-jaars verzekering. Voor slechts €255,- euro is een Ebike4all-fietser optimaal verzekerd tegen vallen en zelfs diefstal. Daarnaast heeft hij bij pech door heel Europa hulpverlening. De prijs is in het gehele land hetzelfde, ongeacht de regio waarin de verzekerde woont of de prijs van de E-bike (dit in tegenstelling tot vele andere verzekeringen).