photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

Heeft u het ook in het nieuws gehoord of gelezen? De verzekeringspremies voor elektrische fietsen stijgen enorm. Oorzaak hiervoor is het toenemend aantal gestolen E-Bikes. Een verzekering afsluiten wordt daarom erg onaantrekkelijk. E-Bike4all biedt u echter een unieke vierjarige ENRA allrisk E-Bike verzekering aan met een vast tarief voor iedereen voor slechts € 62,50 per jaar!

Record aantal diefstallen
In 2016 is het record aantal E-Bikes gestolen met als gevolg dat de schadelast bij fietsverzekeraar ENRA meer dan 22 miljoen Euro bedroeg. Deze hoge lasten en de toename in het aantal diefstallen zorgen ervoor dat de huidige verzekeringspremies onhoudbaar zijn en premieverhogingen noodzakelijk zijn. De verzekeringspremie wordt nu per regio bepaald. Het risico dat een E-Bike bijvoorbeeld in Amsterdam gestolen wordt is vele malen groter. Daarom betaalt de consument een premie die is afgestemd op het diefstalrisico dat men daadwerkelijk loopt. Dit betekent dat de verzekeringspremie op kan lopen tot meer dan € 800!

E-Bike4all verzekerd uw E-Bike voor één vast tarief!
Bij E-Bike4all bieden wij u bij aankoop van een E-Bike een unieke vierjarige ENRA allrisk verzekering aan. Iedereen, onafhankelijk van de woonplaats of regio, betaalt hiervoor één vast tarief. Met deze unieke verzekering bent u vier jaar lang verzekerd tegen schade en diefstal. U bent tevens als opzittende verzekerd bij een ongeval. Ook ontvangt u pechservice in heel Europa. Komt u dus stil te staan met uw elektrische fiets en kunt u niet meer verder? Dan wordt u opgehaald en samen met uw fiets weer thuis gebracht. Met deze unieke vierjarige allrisk E-Bike verzekering kunt u dus vier jaar lang zorgeloos fietsen voor slechts €250 (exclusief €5 poliskosten)!

Wilt u een verzekering afsluiten of heeft u vragen over onze unieke E-Bike verzekering? Neem dan gerust contact met ons op via 0485-794553 of info@ebike-nederland.com. Ook bent u van harte welkom in een van onze 30 E-Bike4all winkels! Wij staan u graag te woord.