photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

Niet alleen fietsers zijn dol op E-bikes. Ze zijn helaas ook erg geliefd bij fietsendieven Wij geven u daarom graag tips om diefstal van uw elektrische fiets te voorkomen. Ook herinneren wij u graag aan de mogelijkheid om een unieke ENRA E-Bike Verzekering af te sluiten bij E-Bike4all. Zo bent u vier jaar verzekerd tegen diefstal.

 Als fietser kunt u zelf een aantal dingen doen om diefstal van uw E-Bike te voorkomen. Maak daarom gebruik van de volgende tips:

  • Het komt vaak voor dat dieven gespecialiseerd zijn in één slot. Het is daarom verstandig dat u meerdere verschillende fietssloten gebruikt om uw E-Bike op slot te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een beugelslot of kettingslot in combinatie met uw ringslot en steekslot.
  • Voor het stallen van uw elektrische fiets is het uiteraard het meest verstandig om uw E-Bike in een bewaakte fietsenstalling te plaatsen. Heeft u die mogelijkheid niet? Stal uw E-Bike dan op een plaats waar regelmatig mensen staan te wachten. Een fietsendief wordt niet graag opgemerkt. Een plaats met zeer veel voorbijgangers is minder veilig, omdat de activiteiten van een dief zo niet opgemerkt worden door de menigte.
  • Zet uw elektrische fiets met het extra slot vast aan de ‘vaste wereld’. Bijvoorbeeld een (fietsen)rek. Zo kan uw E-Bike niet opgetild en meegenomen worden.
  • Maak uw extra slot hoog en flexibel vast. Zo geeft u de fietsendief geen kans om het slot bijvoorbeeld kapot te gooien met stenen wanneer deze op de grond ligt.
  • Zorg ervoor dat u uw E-Bike nooit alleen aan het voorwiel vast zet. De fietsendief kan namelijk het voorwiel losdraaien en de rest van de E-Bike meenemen.
  • De accu’s van alle E-Bikes van E-Bike4all zijn uitneembaar. Wilt u uw E-Bike nog minder interessant maken voor een fietsendief? Haal uw accu dan uit uw elektrische fiets!

U kunt uw E-Bike bij E-Bike4all verzekeren tegen diefstal met de unieke vierjarige ENRA Verzekering. Uw E-Bike is met deze verzekering vier jaar lang allrisk verzekerd tegen (onder andere) diefstal. Wordt uw elektrische fiets in het vierde jaar na aanschaf gestolen? Dan is 100% van het aankoopbedrag verzekerd. En hier doet E-Bike4all nog een schepje bovenop: alle accessoires die u kocht bij de aankoop van uw E-Bike zijn eveneens verzekerd. Mocht uw E-Bike onverhoopt gestolen worden dan ontvangt u gratis een nieuwe verzekering voor een nieuwe E-Bike.

Zorg er dus voor dat u uw E-Bike van E-Bike4all goed verzekerd is tegen diefstal met de speciale ENRA Verzekering van E-Bike4all en zet uw E-Bike goed op slot. Wilt u meer informatie over de vierjarige ENRA E-Bike Verzekering, de sloten die u bij E-Bike4all aan kunt schaffen of heeft u andere vragen? Bekijk dan www.ebike4all.com of neem gerust contact met ons op via 0485-794553 of via info@ebike-nederland.com. Wij staan u graag te woord!303