Ebike4all Avant Garde vanaf €1.899,- | EBike4all

photo necklacemy name necklaceget name necklacename necklacepersonalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklace

Ebike4all Avant Garde

Concordia Excellent

Ebike4all Avant Garde

De Ebike4all Avantgarde is het topmodel uit onze serie. Deze fiets heeft 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 90 kilometer.

ENRA Fietsverzekering

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Ebike4all Avant Garde zit onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen en indien u de accu niet zo mooi vindt kunt u de accu eenvoudig verbergen achter een fietstas.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah  (400 Wh). Deze accu heeft een actieradius van 60 km. Dit betekent dat u 60 km kunt fietsen met trapondersteuning. De maximale reikwijdte is echter wel afhankelijk van het landschap, wegdek, gemiddelde snelheid, temperatuur en weersomstandigheden,gekozen ondersteuningsstand , gewicht van de berijder inclusief bagage en de bandenspanning.

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Ebike4all Avant Garde Excellent zit in het voorwiel.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

ActieradiusTot 90 km
Type sensorRotatie
Motor250 watt BAFANG voorwielmotor
AccuLi-ion 36 V / 11 Ah (400 Wh)
Accu plaatsBagagedrager (uitneembaar)
Aantal standen trapondersteuning5
DisplayLCD (niet afneembaar)
Gewicht (excl. Accu)23 kg
Gewicht accu3,0 kg
Framehoogte50 / 53 kg
InstaphoogteLaag
Wielmaat28 inch
KleurZwart mat
DisplayLED (niet afneembaar)
Aantal versnellingen7
Soort versnellingShimano Nexus 7
Remmen voor
Remmen achter
Verlichting voorLED
Verlichting achterLED
SlotART goedgekeurd AXA Defender
KettingkastGesloten kettingkast
StandaardZijstandaard

Ebike4all Avant Garde

Handleiding klik hier

Test deze fiets

Bent u geïnteresseerd in de Ebike4all Avant Garde? Maak een afspraak voor een gratis proefrit bij uw Ebike4all dealer of zelfs bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook uw fiets financieren of zelfs Prive leasen.

Concordia Excellent

Prijs:

Verkrijgbaar vanaf

€ 1.899,-

Financieren

FietsDirectPlan

Waardering

  • Rijcomfort 70% 70%
  • Reviewcijfer 75% 75%

Fiets proberen